2014年6月17日星期二

Kan Dialyse hjælpe et barn på fem år holde sig væk fra nyresvigt

Nu forstår vi meget stemning af forældre, så vi skrev denne artikel for at give dig svaret. Hvis du har andre spørgsmål, kan du også sende dem til enfermedad-renal@hotmail.com, eller efterlade en besked nedenfor.

I virkeligheden, selvom dialyse er en almindelig behandling, som behandler nyresygdom, kan ikke hjælpe en fem år gammel for at holde sig væk fra nyresvigt. På klinikken kan dialysepatienter hjælpe med at fjerne nogle metaboliske produkter og affald fra blodet. Mens der er mange ulemper ved dialyse, henvises til følgende.

For det andet kan dialyse kun fjerne små molekyler stoffer, såsom vand, creatinin, BUN, og så videre. Faktisk toksiner i barnets krop ikke kun har små molekyler stoffer, men også store og mellemstore molekylære toksiner. Så kan blot baseret på dialyse ikke fjerne alle de giftstoffer fra blodet.

For det tredje, i løbet af dialyse urinvolumen fald, og den venstre nyre er i stand til at fungere normalt. Hvis den langsigtede dialyse, nyrer mister deres alle funktioner gradvist.

Derfor kan vi se, at dialyse kan ikke hjælpe en fem år gammel for at holde sig væk fra nyresvigt. Endvidere kan langvarig dialyse nedsætte nyrefunktionen og forårsage nyresvigt. Så i betragtning af dit barn er i den tidlige fase af nyresygdom, er det stærkt anbefales, at dit barn får nogle naturlige behandlinger.

I vores hospital, kan vi vælge de bedste naturlige behandlinger for dit barn, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det bruges eksternt, og har ingen bivirkninger for dit barn. Desuden med hjælp af avanceret udstyr osmose, kan medicin handle på nyreskade hurtigt og effektivt.

Dialyse kan ikke hjælpe en fem år gammel for at holde sig væk fra nyresvigt, så det er bedst at vide mere om naturlige behandlinger. Vi kan love, at vores naturlige behandlinger er sikre og effektive, især Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du er interesseret i vores behandlinger, konsultere vores læger online. Bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online doctor