2014年9月14日星期日

Hvad er årsagerne til høj glukose og forhøjet kreatinin

Under fysisk undersøgelse eller blodprøver kan patienter oplever, at deres blodsukkerniveau og kreatinin i blodet er højere end normalt. Du er nødt til at finde årsagerne til det formål af mere effektive behandlinger. Flere forhold kan forårsage højt kreatinin og højt blodsukker.

Nyresygdom. Nyre er det vigtigste organ til at udskille kreatinin blod derfor, når nyrefunktionen er beskadiget, kreatinin ikke kan filtreres effektivt, og som vil akkumuleres i blodet og forårsage forhøjet creatinin.

Diabetes. Diabetes er en væsentlig årsag til nyresygdom eller nyresvigt. Diabetes kan forårsage høje blodsukkerniveauer. Når nyre funktioner er berørt, vil høj kreatinin udvikle sig.

Obstruktion af urinvejene. Obstruktion af urinvejene blokere den normale strøm af urin og forårsager urin at flyde tilbage ind i nyrerne. Toksiner i urin og pres på grund af obstruktion kan forringe nyrevæv og forårsage nedsat nyrefunktion, hvilket fører til ophobning af blod kreatinin.

Infektioner. Infektioner og tage nogle antibiotika kan forårsage forhøjede niveauer af glukose og kreatinin niveau.

Lægemidler. Narkotika og medicin, der er almindeligt ordineret kan forårsage højt glukose og høj kreatinin. Diuretika kan ACE-hæmmere, ibuprofen, furosemid, naproxen og nogle antibiotika hæve blodkreatinin niveau. Aspirin, diuretika, kortikosteroider, adrenalin, lithium og antidepressiva kan forårsage høje blodsukkerniveauer.

Kost. Kreatinin kommer fra muskelstofskiftet og protein og glucose kommer fra kulhydrater, således kost spiller en rolle i at påvirke glukose og kreatinin i blodet. Hvis du tager for meget kød produkter, protein og kulhydrat fødevarer såsom sodavand, kager, hvidt brød, som kan forårsage forhøjet kreatinin og glucose. Men hvis patienten ikke har andre sundhedsproblemer såsom diabetes, nyresygdom eller vandladningsproblemer, høj kreatinin, højglucose varede ikke længe med ordentlig kost justeringer.

Hvis du for nylig har høj kreatinin og høj glukose og begynder at udvikle symptomer og ubehag, anbefaler vi en tidlig diagnose stilles for at give vejledning til passende behandling.

Over på årsagerne til høj glukose og forhøjet kreatinin? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre tilgængelige alle de oplysninger? Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online doctor