2014年11月29日星期六

Blod rengøringsmidler eller renseanlæg for nyresvigt

Nyresvigt er den sidste fase af nyresygdom, hvor nyrerne fungerer kun 15% eller mindre. Da de fleste patienter med nyresvigt kan ikke leve med deres egne nyrer, er blod rensemidler eller rengøringsmidler påkrævet.

Nyrerne og blod

Som vi ved, en grundlæggende funktion af nyrer er at filtrere blodet, fjerner ekstra væske og affaldsstoffer. Vores nyrer er store organer, der har en stor kapacitet til at kompensere, så nyrerne kan stadig gøre deres arbejde effektivt, forudsat at mere end 50% af renale iboende celler stadig fungerer godt. Men hvis beholdt kun 15% af nyrefunktionen, patienter må leve med nogle tilhørende behandlinger.

Blod rengøringsmidler eller renseanlæg for nyrepatienter

Hidtil har flere behandlinger er udviklet til at forlænge levetiden for patienter med nyresvigt. Her først, er nogle af disse behandlinger. Hvis du ønsker at vide, hvad der er bedst for dig, kan du sende din læge enfermedad-renal@hotmail.com sag.

1. Dialyse: Dette er den konventionelle blod purifier har været brugt klinisk længe. Du kan erstatte syge nyrer til at filtrere blod, men kan ikke fjerne de mest moderate og store molekylære stoffer. Hæmodialyse (HD) og peritoneal dialyse (PD) er to typer af dialyse.

2. Plasma Exchange: Denne støvsuger bruger blodplasma erstatning for at erstatte plasma sunde patienter med nyresvigt. På den ene side kan affaldsstoffer og toksiner i blodet tages ud af kroppen, og en på tværs, kan nogle vigtige næringsstoffer tilsættes til blodet.

3. CRRT: Henviser til den kontinuerlige nyreerstatningsbehandling. Sammenlignet med dialyse, blod kan oprenses yderligere reducere bivirkninger i blodet rengøring og vedligeholdelse stabile hæmodynamik.

4. Klar Therapy blod forurening: Teorien om denne behandling er at rense forurenet blod før genopbygge strukturen af nyrerne. Hvis patienter har stadig nogle nyrefunktion, kan nyresygdom forbedres betydeligt.

没有评论:

发表评论

Online doctor