2015年2月27日星期五

IgA Nefropati Yüksek Fosfor ve Klorür Seviye

IgA Nefropati Yüksek Fosfor ve Klorür Seviye
IgA Nefropati hastalar her zaman yüksek fosfor ve klor seviyesine sahip. Burada o olur ve nasıl bu semptomları hafifletmek için nasıl açıklayacağız.
Yüksek fosfor ve klorür düzeyi nedenleri

Böbrek hasarına neden IgA Nefropati hastalarda, vücutta IgA mevduat, ve böbrek fonksiyonu azalmış. Bu şekilde, böbrek, bu iki maddenin çökelmesi yol açan, vücuttan daha fosfor ve klorür ortadan kaldıramaz.

Sonra, nasıl IgA Nefropati bu semptomlarını tedavi etmek?
Diyet IgA nefropati olan hastalar için önemli bir rol oynar.
Öncelikle, fosfor ve sodyum sınırlayıcı alımı IgA Nefropati hastalarda çok gereklidir. Günlük hayatta iyi kontrol değilse, şartlar kötü olabilir. Böylece, günlük hayatta düşük fosfor ve klor diyet tutmalı.

Buna ek olarak, düşük protein alımı da gereklidir. Protein böbrek üzerinde daha fazla yük koyarak, bir atık üre üretebilir çünkü. Bu durumda, yüksek fosfor ve klor seviyesi ağırlaştırılmış olabilir.

Son olarak, su IgA Nefropati hastalarda yeterince alınmalıdır, ama şişlik açıkça ortaya çıkarsa, su kesinlikle günlük yaşamda sınırlı olmalıdır.

Tedavi gelince, Çin ilaçları, böbrek iltihabı ve enfeksiyonu önlemek, kan dolaşımını teşvik, kan damarları genişletmek, böbrek hasarı onarabilir en iyi seçim olabilir.

IgA Nefropati hastalarda Çin ilaçları ile tedavi olsun Böylece, böbrek fonksiyonlarında düzelme olabilir. Bu şekilde, çok fosfor ve klorür, fosfor ve klorür, yüksek düzeyde hafifletme, vücuttan çıkarılabilir.

没有评论:

发表评论

Online doctor